Ferdig utfylt brev for å introdusere Rampenissen 1. desember, med hilsen fra Julenissen

nissefanten julekalender gratis

Hei!

Dette er Julenissen som skriver… Jeg trenger nemlig hjelpen din!

Rampenissen, Nissefanten er en av mine aller minste hjelpere. Han er 10 cm høy, og 7 cm over skuldrene. En bredskuldret liten fyr, med andre ord! Han er alltid i godt humør, men han er ganske så sjenert. Derfor pleier han ofte å trekke lua si godt ned over øynene, så han så vidt får kikket ut. Kanskje han tror ingen kan se han hvis han ikke ser så godt selv.

Uansett… Selv om Nissefanten er sjenert, elsker han å tulle og tøyse. Ofte blir det mer tøys enn arbeid på denne lille fyren, og det er ikke jeg så glad for. Spesielt ikke siden han får med seg andre av mine små hjelpere på rampestreker! Jeg har bruk for all den hjelpen jeg kan få i tiden frem mot juleaften, og derfor har jeg funnet en annen arbeidsoppgave for Nissefanten, og jeg håper det er greit for deg.

1. desember blir Nissefanten sendt avgårde for å sørge for at dere barn får en artig førjulstid. Jeg vet nemlig det, at ventetiden frem mot juleaften kan være lang. Og hvem er vel bedre egnet til å spre juleglede, enn Nissefanten?

Sammen med deg teller han ned til juleaften, dagen hvor han endelig skal få komme hjem til Nordpolen igjen. På kvelden 24 desember kaller jeg han tilbake, og da får Nissefanten lov til å bli værende til 1 desember neste år.

Jeg lover deg at han bare er en snill og morsom liten Nissefant, og han gleder seg veldig til å bli kjent med dere! Hvis det er noe du lurer på, kan du skrive til meg!

Hilsen Julenissen

Trykk på bildet nedenfor slik at det åpnes i et nytt vindu, lagre bildet på din PC og skriv ut på vanlig A4-ark.

brev fra julenissen til nissefanten