Gå på jakt etter farger – Gratis nedlastning – Gøy med høst

kreative prosjekter barn høst

Høsten kommer sigende, dagene blir kortere og kaldere og trærne begynner å gjøre seg klar for vinteren. Skogens grønne prakt skifter farge og bladene blir oransje, gule, røde og brune.

Dette byr på mange muligheter for kreative småprosjekter for store og små, men det byr også på muligheten til å snakke om farger med barna 🙂 Så hvorfor ikke ta med familien ut på tur og jakte på fargene! Løvet dere finner kan tas med hjem å lage ting av.

Tips! Fest aktivitetsarket til et tykkere underlag (som f.eks papp). Ta fire klesklyper og fest på kanten av hver rute, slik at barna kan feste løvet de finner på riktig farge.

Trykk på bildet nedenfor slik at det åpner seg i et nytt vindu. For best resultat bør du lagre bildet til din pc, og så skrive ut på a4-ark.

Aktiviteter ute høst barn

Bruk av innhold fra goyforbarn.no

All nedlastning fra goyforbarn.no er kun til personlig, ikke-kommersiell bruk. Dersom du har lyst til å skrive om oss, setter vi stor pris på dette. Bilder og tekster fra goyforbarn.no kan gjerne gjengis, dersom innholdet tydelig krediteres, og lenker til vårt nettsted.