Blodig risengrynsgrøt – enkel og morsom middag på halloween

Enkel middag halloween

Dette er en utrolig enkel middag å servere på halloween, og det er noe de aller fleste syntes er innmari godt. Forhåpentligvis bryr ikke gjestene seg om at det er litt blod i maten.

Har du dårlig tid på halloween kan du koke grøten kvelden i forveien og bare varme opp igjen dagen etter. Da er det nesten ingen jobb å lage middag. Ellers er jo både Fjorland ferdiggrøt og Toro sin 25 minuttersgrøt veldig gode og raske alternativer.

Tips! Du kan fint droppe den avkuttede fingeren og heller si at det er neseblod. Bruk noen lommetørkler med litt prikker med rød konditorfarge som bordpynt. Vil du dra den litt lengre, kan jo kokken sette et plaster over nesten også 🙂

Dette trenger du

  • Risengrynsgrøt
  • Rød konditorfarge
  • Grillpølser
  • Litt papir
  • Plastfolie
  • Hvite servietter

Slik gjør du

Kok risengrynsgrøten som anvist på pakken. Når grøten er ferdig, drypper du litt rød konditorfarge på toppen rett før servering.

Blodig finger:

Del grillpølsene i to. Skjær av en liten bit på tuppen av pølsen, som skal forestille fingerneglen. Gjør så et par snitt midt på pølsen som skal forestille leddet. Ha litt konditorfarge i snittet og drypp noen dråper rundt. Pakk så papir rundt enden på fingeren slik at fargen syntes gjennom, og pakk den inn i litt plastfolie. Legg fingeren på bordet ved siden av grøtkjelen.

Blodige servietter:

Drypp noen dråper rød konditorfarge på serviettene. Er du ekstra vågal kan du krølle de litt sammen så de ser brukte ut 🙂