Hei!
Først og fremst vil jeg bare si: Så GØY at du er her på besøk! Jeg håper du finner det du leter etter og at du lar deg inspirere til å finne på noe morsomt. Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med både meg, Ida, og Gøy for barn 🙂

Hvem står bak Gøy for barn?
Gøy for barn drives av meg, Ida. Jeg er mamma til tre aktive, små gutter på 1, 3 og 5 år. Jeg er født og oppvokst i Nittedal, like utenfor Oslo, og har etter mange år i hovedstaden nå flyttet hjem igjen sammen med mann og barn. Jeg er utdannet innenfor markedsføring, og har siden 2010 jobbet med digital markedsføring, innholdsproduksjon og sosiale medier.

ida mørck

Hvordan ble Gøy for barn til?
Gøy for barn ble til sommeren 2017, da jeg var i permisjon med minstemann. Det var ferie, barna var hjemme fra barnehagen, og jeg var på desperat jakt etter noe gøy vi kunne gjøre inne når det regnet. Etter å ha søkt side opp og side ned i Google, oppdaget jeg at det ikke fantes et bra samlested hvor man kunne finne tips til aktiviteter for barn. Jeg tenkte jeg umulig kunne være den eneste med behov for litt inspirasjon, og med det bestemte jeg meg for å lage en nettside selv. Alt innhold er produsert av meg, men jeg skriver alltid «oss» fordi jeg som regel har med meg mine tre små hjelpere 🙂

Hvem er Gøy for barn for?
Uavhengig av om du har omsorg for barn, jobber med barn, eller bare skal sitte barnevakt, håper jeg du finner noe du har lyst til å prøve. I en hektisk hverdag er det ikke sikkert man har verken tid eller overskudd (det har i alle fall ikke jeg), til å sette i gang med de store prosjektene. Men når helgen eller ferien kommer, har man kanskje både tid og lyst til å skape noen gode minner sammen med barna. Og da håper jeg du tar turen innom og lar deg inspirere!

Ikke nøl med å ta kontakt med meg her i kommentarfeltet, på facebook eller på Instagram dersom du har tips til aktiviteter eller lurer på noe.

Ha det gøy!
Hilsen Ida 🙂

✸✸✸

ida mørck

Ida Mørck

Ida Mørck - Gøy for barn Gøy for barn Ida Mørck