Søte sjokoladehjerter på pinne – Perfekt å gi bort i gave

God jul!

Sjokoladehjerte spiselige gave

Hjemmelagde og spiselige gaver er perfekt til den som har alt, og så er det jo litt ekstra koselig å få noe barna har laget selv 🙂 Disse sjokoladehjertene på pinne gjør seg godt som litt ekstra pynt på en pakke, eller for seg selv som en liten oppmerksomhet.

Pakk de inn i celofan, knyt en sløyfe rundt og legg ved et lite kort, så har du julegaven i boks. Disse sjokoladehjertene på pinne passer utmerket som en del av et kakaokit, fremgangsmåte finner du her.

Se også

Følg oss i sosiale medier! Du finner oss på Facebook (Gøy For Barn) og Instagram (@goyforbarn)

Sjokoladehjerter på pinne

  • 200 g god sjokolade som egner seg til smelting
  • Ispinner
  • Strøssel til pynt
  • Små konfektformer

Slik gjør du:

  1. Smelt sjokoladen over et vannbad (steg for steg fremgangsmåte finner du her)
  2. Ha litt strøssel eller spiselig glitter  i bunn av konfektformene.
  3. Fyll formene med den smeltede sjokoladen.
  4. Dunk formen forsiktig mot et hardt underlag slik at eventuelle luftbobler forsvinner.
  5. Sett en ispinne nedi hver form og sett til side til sjokoladen har stivnet, dette tar et par timer.

Oppbevaring:

Sjokoladen bør oppbevares i en tett boks for eksempel på et kaldt soverom eller i kjellerboden. Oppbevarer du den i kjøleskapet har den lett for å bli grå og misfarget på grunn av kondens. Dersom du skal gi den bort som spiselig gave bør den være så fersk som mulig, slik at den holder seg blank og fin.