Gratis aktivitetsark med høst-tema

aktiviteter for barn ute på høsten naturbingo

I vår familie bruker vi mye tid utendørs i helgene, og aller helst på tur i skogen. Barna kan løpe fritt uten at vi behøver å bekymre oss for trafikken, og det er utrolig mye spennende de små kan foreta seg.

Noen ganger går dagen av seg selv: Ungene er blide og fornøyde og pusler med ting på egenhånd, mens andre dager er det greit med litt drahjelp. Derfor pleier jeg nesten alltid å ha med noen aktivitetsark i ryggsekken, tilfelle behovet for aktivisering plutselig melder seg.

Dette er en morsom aktivitet å gjøre sammen på tur i skogen, barna våre blir alltid gira når de får et ark med oppgaver mellom hendene. Særlig hvis de får nyss i at det vanker premier etterpå.

Dette aktivitetsarket kan brukes på ulike måter: Man kan prøve å finne alt som står på arket, eller man kan krysse ut og forsøke å få tre på rad. Hvis du trenger litt ekstra aktivisering, kan du få barna til å lage en figur av det de har funnet.

Vi har små barn, og må hjelpe til med å lese og til å forstå hva de skal lete etter, mens skolebarn sikkert klarer seg mer på egenhånd.

Tips! Ta gjerne med noe ekstra godt i sekken som premie til de som har klart oppgaven 🙂

Trykk på bildet nedenfor (åpnes i nytt vindu). Skriv ut på vanlig A4 ark og putt det inn i en plastlomme, så holder det seg litt bedre. 

aktiviteter for barn ute på høsten naturbingo

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*