Gøy for barn drives av trebarnsmamma, Ida, en kreativ hobbyentusiast som elsker å finne på morsomme ting sammen med guttene sine, både innendørs og utendørs.

Ida er født og oppvokst i Nittedal, like utenfor Oslo, og har etter mange år i hovedstaden nå flyttet hjem igjen sammen med mannen sin og tre små, aktive gutter (født 2013, 2015 og 2017). Hun er utdannet innenfor markedsføring, og har siden 2010 jobbet med digital markedsføring, innholdsproduksjon og sosiale medier.

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for å sitte hjemme ved kjøkkenbordet og pusle med kreative prosjekter. Og det går i alt fra matlaging til grafisk design og klipp og lim-prosjekter. I tillegg er jeg veldig glad i å være utendørs og finne på morsomme ting med barna mine. Frisk luft og fysisk aktivitet er et must for både store og små her i huset.

I 2017 ble goyforbarn.no til for å dele kreative småprosjekter, oppskrifter og annet gøy man kan gjøre sammen med barn, både inne og utendørs.

I en hektisk hverdag fokuserer Gøy for barn på enkle aktiviteter som er lite tidkrevende. Forhåpentligvis blir du inspirert til å gjøre noe gøy og kreativt, og forhåpentligvis vil noen av prosjektene og aktivitetsarkene vil finne veien hjem til deg 🙂

Følg Gøy for barn på Facebook og Instagram.

Skriv gjerne spørsmål eller kom med tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

For andre henvendelser, ta kontakt på kontakt@goyforbarn.no

Hilsen Ida 🙂

 

✸✸✸